Skip to Content

 

Тримайте знижку на трендові образи. Підкорюйте своїм стилем.

Період дії пропозиції: по 31 грудня 2022 року.

Наявність пропозиції: онлайн-замовлення, зроблені у всьому світі, за винятком території Росії та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Для держателів таких карток Mastercard®: Prepaid, Maestro й усі кредитні/дебетові картки типів: Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite і Business.

Як скористатися пропозицією

Перейдіть за посиланням yoox.com і введіть адресу електронної пошти для отримання листа з промокодом (промокод можна використати до 5 разів). Щоб скористатися знижкою, зареєструйтеся або ввійдіть у свій акаунт, введіть промокод та оплатіть карткою Mastercard. 

Умови пропозиції

YOOX ― це майданчик ексклюзивних речей від найпрестижніших світових дизайнерів. YOOX входить до групи Net-A-Porter. Італійський інтернет-магазин роздрібної торгівлі пропонує одяг та аксесуари всесвітньо відомих преміальних брендів. Це платформа, де клієнти з усього світу можуть виразити свою індивідуальність через предмети одягу, що створені відомими дизайнерами. YOOX обслуговує понад 180 країн світу.

  • YOOX пропонує знижку 15 % на сайті yoox.com
  • Пропозицією можна скористатися до 5 разів на кожного клієнта протягом усього терміну дії пропозиції.
  • Мінімальної суми витрат немає, пропозиція доступна для онлайн-замовлень, зроблених будь-де.

Винятки

  • Промокод не може бути застосований у поєднанні з іншими промокодами, акціями, пропозиціями або до товарів зі знижкою.
  • Промокод не може бути застосований до таких категорій чи брендів: Мистецтво, Розпродаж, Діти, Дизайн, Спорт, товари з позначками NEW (НОВЕ, НОВИЙ ТОВАР), сонцезахисні окуляри, Kartell, Artemide, Flos, Aurélie Bidermann, Montblanc, Polo Ralph Lauren та Dodo.

Правила й умови

Повні правила й умови продажу товарів можна знайти тут: yoox.com/legal/Salesterms